keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

No, se uusi tukka...

Ajattelin, että uuden tukan leikatessani oisin postannut tänne hemaisevan kuvan pirteästä polkastani. No. En taida laittaa. Tukka kyllä on onnistunut, mutta poskieni ihottuma on villiintynyt, enkä voi meikata.. Ihoni ei siis tee oikeutta ihanalle kevättukalle, mutta jotain todistusaineistoa suuresta muutoksesta on annettava! Laitanpa siis kuvan meidän kylpylämatkasta, jossa meikkaan. Charming...



Marssin siis kampaajalle kuva kolmosen kera, se oli ehdoton suosikki, jopa avokin! ("Jopa" sen takia, koska yleensä suuret ulkonäkömuutokset eivät sytytä miestä. "Oot hyvä just noin!" Niinpä niin!)

Mutta huomaatteko, tukkani on muuttunut punertavaksi!! En siis ole tehnyt yhtään mitään!! Leikkauksen jälkeen se muuttui tummaksi ja kupariseksi, varmaan siksi kun kesän vaalentamat latvat lähtivät pois. Ostin kampaajalla käytyäni vaaleiden hiusten shampoota, mutta kotiin tultuani huomasin, että sitä nyt ei varmaan tarvitakaan.

Muutos on silti jännittävä! Mietin jopa, että olisiko kuparinsävyä pitänyt syventää esim kevytsävyllä tai sävyteshampoolla? Ihoni on kyllä varsin kalvakka, mutta siihen olen tottunut. Pronssinen rusketus, mikä se on??

Tukan leikkaaminen oli kuitenkin iso juttu ja pariin päivään en tunnistanut itseäni peilistä ja edelleen välillä tulee identiteettikriisi, vaikka olenkin tukkaan tyytyväinen. Edelleen ihmettelen tätä radikaalia värin muuttumista, vaikka sekin on kiva.

Bloggailusta olen pitänyt taukoa, olelmme olleet extempore-lomalla Naantalinkylpylässä, kipeänä, viettämässä synttäreitä ja

MENNEET KIHLOIHIN!!

Tälle asialle omistan oman postauksen. Ajattelin, että ainakin Isosisko haluaa äkkiä tukkakuvaa!

Palataan siis pian muihin ajankohtaisiin asioihin!


Pikkusisko


P.S. Ystäväni on lomailemassa ulkomailla ja katsokaapas minkälainen söpöliini meille tuli hoitoon!



1 kommentti:

  1. Ihana Rellun tukka! Söpöliini kiittää hyvästä hoidosta ja minä arkeen palaamisen piristyksestä, jota tämän blogin lukeminen töissä tarjoaa :)
    T: S

    VastaaPoista