sunnuntai 19. elokuuta 2012

Oi,oi,oi,oi! Mikä päivä! Aamupäivällä katsastettiin tyttöporukassa ravintolapäivän antia ja ah, mitä helmiä löytyikään! Ensin nautittiin "gurmee"-leipiä Ravintola Ritaripuiston veitsessä, josta siirryttiin siemailemaan smootheja Kennel Helsingin väen kera. Todellinen löytö oli bruschetta/prosecco-ilottelu Luigi&Luigissa, jonka päätteeksi siirryttiin vielä vatsanahkaa venyttämään aivan mielettömään kakku-buffettiin.
No hiukan maistoin jo ennen kuvaa, ei kai se synti ole ;) Kakkuja ja muita herkkuja tärkeämpää oli kuitenkin päästä hiukan ulos tuulettumaan ihanien ystävien seurassa! Pikku hiljaa on nimittäin taas vauvavaiheen jälkeen opeteltava siihen, että mikään ei kaadu, vaikka allekirjoittanut jättäisikin kotipesän ja hellanteltut Isonmiehen/mummon/kummin/naapurin hellään huomaan. Äitiydessä vaan itselle yksi vaikeimmista asioista on ollut juuri se, että malttaisi lähteä välillä vähän yksinkin jonnekin.
Kotona oltiin kuitenkin pärjätty ihan mukavasti (mitä nyt Herra P edelleen itsepäisesti kieltäytyy nauttimasta mitään nestemäistä poissaollessani...). Kotiin tulon huipensi vastaan tulvahtanut omenapiirakan tuoksu ja huudahdus "Äiti minä leivoin sinulle syntymäpäiväksi omenapiirakkaa! Ihan itse!".
Neiti A oli vielä valinnut kimpullisen pinkkejä ruusuja ja Herra P ja Isomies olivat päätyneet valkoiseen kimppuun. Voi onnea, voi iloa; sokerihumala ja tuoreita kukkia :) Jos vanheta pitää, niin kyllä se kannattaa tehdä juuri näin! Ihanaa iltaa kaikille! Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti