sunnuntai 28. elokuuta 2011

Loman loppu

Kesälomat on nyt lusittu, sairastaen tietysti.

Loman loppuun rentouduin vielä kasvohoidossa, joka oli kyllä enemmän kuin tarpeen. Ensimmäistä kertaa eksyin Dermalogican hoitoon, jossa ensin kartoitettiin aika hightech-meiningillä meikäläisen pärstä. Kasvohoidosta hurahtaneena ostin tietysti kauhean kassillisen Dermalogican tuotteita, jotka kassalla paljastuivat aika hintaviksi... Saa luvan tulla aika pirskatin moisia tuloksia noilla litrahinnoilla.

Syksy on saanut aikaan muutakin liikehdintää kauneudenhoidon saralla, sillä kesän meikkivoiteettomuuden jälkeen on alkanut hurja meikkivoiteen metsästys. Epäilenkin, että olen joutunut johonkin Sokoksen "liian innokkaat näytteiden pyytäjät"-mustalle listalle... Ja tuloksena on tietysti se, etten edes lopulta osta kyseisestä instanssista voiteen voidetta. Äärimmäisen tieteellisen testauskierroksen jälkeen voittajaksi on nimittäin selviytynyt Oriflamen meikkivoide.

Pikkusisko on jo jonkin aikaa käyttänyt ja välittänyt Oriflamen tuotteita ja itsekin olen pikkuhiljaa (testereiden myötä) lämmennyt ajatukselle suoramyyntimeikkivoiteesta :)

Nyt kasvot kohti kesän viimeisiä auringon säteitä - ulos!

IsosiskoEi kommentteja:

Lähetä kommentti