maanantai 8. elokuuta 2011

1-2-3

Raskauden ilojen lisäksi uuden elämän kasvattaminen tuonee lähes jokaiselle odottajalle myös jonkinlaisia bonuksia, jotka jättäisi mieluumin väliin.

Itse selvisin Pikkutytön odotuksesta vähin kommervenkein ja nytkin kaikki on sujunut jotakuinkin mallikkaasti.

Paitsi.

Jos...

Katsoo..

Otsaani.

Himpuran hormoninäpyt ilmestyivät muutama viikko sitten. Pienihän tälläinen ongelma on, mutta aktivoi kuitenkin sen verran, että perusputsarin ja apteekin perusvoiteen tilalle ostin Cliniquen ihonhoitosetin.Hormonit eivät luonnollisesti taltu uudella ihonhoitosarjalla, mutta silti tuntuu jotenkin mukavammalta, kun edes yrittää toimia oman hyvinvointinsa ja ulkonäkönsä eteen. Jospa sitä ihan repäsis ja tilaisi itselleen kasvohoidonkin! Edellisestä kerrasta taitaakin olla useampi vuosi...

Syksyinen lupaukseni onkin, että edes pyrin pitämään itsestäni parempaa huolta. Tässä raskaudessa ajattelin jopa "tuhlata" sopiviin vaatteisiin. Viimeksi kun loppuaika taisi kulua Isoveljen 1980-luvun verkkareissa...

Ihanaa päivää kaikille! Arvostetaan itseämme!

Isosisko

ps. Pakollinen remppatiedotus: julkisivuremontin telineet ovat jo pystyssä! Pakko se on uskoa: talo saa pian verhokseen uuden laudan ja harmahtavan sinisen sävyn! Jee!!!

pps. Lähipiiri on tehnyt salapoliisityötä ja kertoi, että Hanko Sushissa tehdään pyynnöstä myös raskaana olevalle sopivia annoksia. Tupla-jee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti