perjantai 3. joulukuuta 2010

Uutta projektia pukkaa

No ei, villapaita ei ole vielä valmis, mutta aivan loppusuoralla! Hiha pitää viimeistellä ja sitten on enää kauluksen neulominen ja palasten yhteen kokoaminen. Loppusuoralla oleminen antaa siis oikeuden suunnitella seuraavaa megaprojektia. Onko se villapaita? Onko ne leggingsit? Ken tietää, mutta tässä on jotain hahmotelmaa siitä, mitä täällä seuraavaksi voisi olla puikoilla.

1. NEULETAKKI, JOKANAISEN YSTÄVÄ
Neuletakin väristä en tiedä, mutta jokin puolipitkä, unelman kevyt lämmittäjä olisi mahtava saada. Musta tietenkin on ajaton, ja pelastaa päivinä, joina mielikuvitus on loppu.

Kun tekee itse, on mahtavinta mielestäni se, että laatuun voi panostaa ilman, että köyhtyy suuria summia. Tietenkin plussaa on myös se, jos lopputulos on sen mukainen, että kadulla kehtaa kulkea tekele niskassaan, koska laadukkaasti tehty työ kestää oikeinhuollettuna pitkään.


2. TALVITUISKUJEN KESYTTÄJÄ
Okei, neuletakkejahan nämäkin, mutta vähän järeämpää kalustoa. Näen jo itseni tyytyväisenä sohvannurkassa superneuletakki päälläni muiden hytistessä talven kylmyyttä. Ja ehkä keväällä ensimmäisten lämpimien kelejen saapuessa voisin uskaltautua neuletakki päällä ulos! Kyllä. Tällaisen teen. Jonkun mallisena. Ei voi olla huono vaihtoehto kaltaiselleni palelijalle.

Tosin värikysymys on taas polttava. Voiko kaikki vaatteet olla vaaleanpunaisia ilman, että näytän viisivuotiaalta? (Vastaus on jyrkkä ei. Älkää yllyttäkö.)

3. JOTAIN SÖPÖÄ JA IHANAA
Netti on söpöjen ohjeiden paratiisi. Lisäksi kaikista ohjeista saa söpöjä kuvittelemalla ne karkkiväreihin. Apua. Menee kyllä niin söpöksi, etten tiedä mistä alottaisin.

4. SUKAT


Sukkien kanssa mulla on ollut ongelma. En jotenkin vaan osaa. Liian monta puikkoa ja kavennukset menee aina väärin. Mut aion päästä tässäkin asiassa eteenpäin! Ehkä ens keväänä mulla on tollaset ihanat harmaat sukat silkkirusetteineen, eikä mun varpaita palele. Tai ehkä mun kannattais koittaa jotain ihan perusohjetta ensin ja koittaa sitten vasta palmikkosukkia. Äh, mut ei se oo yhtä kivaa!

5. KAIKKI.

Ostin vielä Novita-lehden, ja sielläkin oli kaikkea ihanaa. Sukkia, LEGGINGSEJÄ (jotka oikeasti tarvitsen!) ja niitä neuletakkeja. Sen lisäksi projektilistallani on kämmekkäät, säärystimet, pipo, baskeri ja lapaset.

Apua. Tästä tulee niin ihanaa!


Pikkusisko


P.S. Kaikki kuvat on poimittu täältä. Samasta paikasta löytyy myös ohjeet noihin sekä moniin muihin ihaniin neuleisiin, jos joku innostuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti