sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Koti

Kaikille on varmasti tärkeää, että on joku paikka missä voi olla täysin rauhassa ja turvassa. Kaikille se ei kuitenkaan ole koti, vaan ehkä joku tietty paikka metsässä, mökillä tai vaikkapa mummolassa. Minulle se on aina ollut koti.Sen(kin) takia viimeiset pari vuotta ja erityisesti tämä viimeinen puolivuotinen on ollut minulle hankalaa, koska en ole ehtinyt kunnolla kiintyä kotiimme, jossa sillä hetkellä olemme asuneet. Nykyiseen kotiimme muutimme kesäkuussa ja pikkuhiljaa alan tuntea oloni täällä kotoisaksi. Kotoutumisprosessia hidasti melkoisesti Miehen tapaturma, joka johti kahteen jalkaleikkaukseen ja sisustusprojektimme tyssäsi siihen. (Niin siis jalasta ei väliä, mutta sisustaminen tyssäsi! ;) ) Nyt jalan kuntoutuessa sisustussuunnitelmamme saivat uutta tulta alleen ja projekti etenee omaan hiljaiseen tahtiinsa ja hiljalleen alan juurtua tänne.


Pojan huone ja meidän makuuhuoneemme on vielä aika vaiheessa, joitakin huonekaluja ja erityisesti pikku yksityiskohdat puuttuvat, mutta yleiseen tunnelmaan ja kotimme värimaailmaan olen tyytyväinen. Blogiin on tulossa varmasti pikku kurkistuksia kodistamme, siis niistä valmiiksi saaduista asioista, joita katsoessa varmistun siitä, että jep, tämä on meidän kotimme. Tänne me kuulumme.


Pikkusisko

P.S. Jotta ei ihan liian ruusuista olisi, niin muutamme loppuvuodesta kuukaudeksi evakkoon hissirempan alta... Että varmaan juuri olemme saaneet sisustusasiat kondikseen ja taas mennään. Tälle asialle en vielä uhraa ajatustakaan (ainakaan sellaista ahdistunutta ajatusta), koska muutto ei ole vielä käsillä. Yritän myös kääntää sen niinpäin, että saapuessamme takaisin, meillä on uusi parempi hissi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti