maanantai 10. syyskuuta 2012

Tangle teezer on täällä(kin)!!

Siis tiedetään, blogosfääri pursuaa hehkutuksia tästä ihmeharjasta, mutta kai yksi mahtuu vielä joukkoon?

Jos joku ei edelleenkään tiedä mistä on kyse (Isosisko?), niin kyseessähän on harja, jonka väitetään vähentävän hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista mitä esimerkiksi juuri kovakouraisesta harjaamisesta syntyy. Käyttäjäkokemuksia lukiessani viesti käyttäjiltä on ollut vahvasti se, että harja selvittää takkutukat silmänräpäyksessä ja on kaikinpuolin mukava käyttää. 

Oma motiivini TangleTeezerin hankintaan oli lähinnä se, että hiukseni on alkanut ylittää uhkaavasti olkapäämitan, jonka jälkeen niskatukan takkuuntuminen alkaa. Ja ihminen, jolla on hiuksia päässään kolmen ihmisen edestä ei vaan voi välttyä takuilta, joiden selvittämiseen palaa käämi. Siispä tilasin harjan sen toivossa, että takkupehkooni saataisiin joku roti.

Tangle Teezer

Kun harja sitten saapui ja pääsin sitä ensimmäistä kertaa testaamaan, olin hieman hämilläni. Tämäkö on se harja, josta kohistaan ja joka on voittanut ties mitä hiusalan palkintoja? Harjaaminen tuntui aivan erilaiselta, pehmeät muoviharjakset ei todellakaan pureutunut päänahkaani samalla tapaa kuin vanha perusharjani. Mutta nyt viikon käytön jälkeen alan olla vakuuttunut siitä, että se tosiaan ON hyvä harja! Pahimpina takkupäivinäkään harjaamisessa ei lähde hiuksia ja silti takut selviävät. Eilen rakastuin hassuun harjaani lopullisesti, kun purin kampaustani ja muotoilutuotteiden (joita oli aika paljon!) harjaaminen oli huis hais ohitse! Ja tukka tuntui sileältä!

Kyllä voisin ilmankin ehkä elää, mutta tällainen pehko kyllä hyötyy harjasta kovasti. Tai oikeastaan MINÄhän se hyödyn, kun ärsyttävien takkupallojen kanssa ei tarvitse tapella, vaan TangleTeezer selvittää ne puolestani.

Kuva täältä


Siispä, TangleTeezer jää ehdottomasti kaappiini. Pysyvästi ;)

3 kommenttia:

  1. Mistä arvasit, ettei juuri mulla, vanhalla trendsetterillä, ollu moisesta hajuakaan ;)

    VastaaPoista
  2. Tsihih! Jotenkin tuli vaan mieleen....

    VastaaPoista
  3. Tää on niin mun ostoslistalla edelleen.. jo yks päivä hypistelin putiikissa, mutta pitää vielä tarkastaa saisko netin ihmemaasta huokeammalla.

    VastaaPoista