tiistai 25. syyskuuta 2012

Kynsikoristelut

Arjen tuoksinnassa kynsienlakkaus tuntuu vähäpätöiseltä asialta. Haluan pojan päiväuniajan ihan vaan ottaa rennosti kahvikupin äärellä tai sitten saada jotain tehokkaasti tehdyksi ilman jaloissa pyörissä kiipeilevää nappulaa.

Mutta jos on lähdössä syömään ystävien kanssa, niin miten ihanaa onkaan kynnet lakata! Lauantaina oli tällainen ihana ilta tiedossa ja innokas Famu tuli mielellään pojan kanssa leikkimään jo hyvissä ajoin, että minä sain valmistautua rauhassa. Ihanaa!

Iltaan sopivat kynnet tein valkoisella tippitussilla, jolla kaltaiseni tärisevä kätinen tumpelo saa aikaiseksi siistit ranskalaiset kärjet. Siihen vielä vähän jotain lisää lauantai-illan koristuksia, niin voila! Kynnet on valmiit!

Vasen ylhäällä: Depend French Liner (Kicks)
Vasen alhaalla: veryme Nail art-koristelulakka (Oriflame),
Oikea: Tattadaa!
Kuva on melko kehno, mutta toivottavasti idea tulee selville.
En käyttänyt edes aluslakkaa vaan vetelin tussilla kärjet ihan paljaalle kynnelle eikä tussi ole värjännyt kynttä. Aluslakka auttaisi varmaan lakan pysyvyydessä, mutta en jaksanut odotella aluslakan kuivumista, tussilla kun täytyy piirtää aivan kuivalle pinnalle, muuten lähtee aluslakat rullalle. Koristelulakkojen ohuen ohuella sudilla oli helppo tehdä siroja viivoja. Sitten vaan päällilakka ja se on siinä.

Tussin kanssa touhutessa tuli mieleen, että ei kyllä kynsienlakkaus voi enää helpommaksi mennä, että ehkä iltapäivästä lohkeaisi vartti siisteille kynsille... Katsotaan!

Ilta kynsien kanssa oli menestyksekäs! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti