tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivä

Pikkutytön kanssa käymme monta kertaa viikossa nauttimassa paikallisen leikkipuiston tarjonnasta.Ilmaiseksi tarjolla on ainakin jumppaa, pallerotuokiota ja muskaria. Tänään nautimme ihanasta laskiaisriehasta, jossa tarjolla oli hernekeittoa ja laskiaispullia.

Leikkipuistotoiminta on avannut silmäni sekä verorahojen äärimmäisen hyödylliselle käytölle että kotiäitien keskinäiselle solidaarisuudelle.

Vaipat, ruoat, auttavat kädet ja tarvittaessa vaikka kuivat ekstrahanskat jaetaan mukisematta samalla kun vaihdetaan kuulumiset ja ajatukset päivän polttavista aiheista.

Leikkipuisto pursuaakin ihan mieletöntä naisenergiaa ja -empatiaa.

(Leikkipuiston ja muiden) kokemuksieni myötä olenkin jo pitkään miettinyt sitä, mistä sitkeässä istuva myytti naisista kaksinaamaisina ystävinä juontaa juurensa. Minulla ainakin on ihan mielettömiä naisia ystävinä, joiden kanssa jaetaan luottamuksella ilot, surut, reseptit, vinkit, vaatteet ja aatteet. Onhan se totta, että joskus teinivuosina meno tyttökavereiden kesken on välillä aika raadollistakin, kun jokainen hakee paikkaansa. Mutta kyllä aikuinen nainen on ihan mieletön ystävä!

Ihanaa naistenpäivää kaikki rakkaat ystävät ja muut ihanat naiset! Pidetään itseämme ja toisiamme arvossa, me ansaitsemme sen!

Isosisko


2 kommenttia:

  1. Mieletön talviriehatyyppi toppahaalareineen ja laseineen! <3

    Nimenomaan, aikuiset/aikuistuneet naiset ovat mitä parhaimpia ystäviä ja solidaarisia kanssaihmisiä. Nasevasti kirjoitettu Siskokulta!

    VastaaPoista
  2. Voi tota topattua neitiä! Ehkä maailman söpöin pikkutyttö :)

    VastaaPoista