keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Niin, ne terveelliset elämäntavat...


Tämän vuoden alussahan uhosin aloittavani Uuden Elämän; terveellisempää ruokaa, enemmän liikuntaa, positiivista ajattelua ja uusi harrastus. Tähän mennessä monikaan toitottamistani terveellisitä tavoista ei ole mainittavasti toteutunut. Syitä tähän kyllä piisaisi: jo pelkkä ulos meneminen on missio, pitsa on hyvää, harrastukset liian kalliita ja ruotsin kurssikin oli mitä oli..

Nyt loppui selittely!

Tällä viikolla olemme panostaneet terveellisiin ja ihanan makuisiin ruokiin, ravitseviin salaatteihin, ja selittelyt ruuan teon vaikeudesta tai hinnakkuudesta on palturia. Terveellistäkin ruokaa saa sopuhinnalla, jos vähän miettii ja suunnittelee etukäteen ja syö kauden vihanneksia. Eilen teimme puoli litraa tsatsikia ja sitä on ihana syödä erilaisten salaattien kanssa.

Ja suurin uutinen ehkä on se, että TÄNÄÄN ALOITAN VESIJUMPAN! Tiedossa siis paljon ikäihmisiä, mutta vesiliikunta tuntuu kuitenkin omaltani. Lisäksi pyrin joogaamaan youtuben tahtiin joka aamu. Sieltä löytyy kokonaisia joogatunteja! Uskomatonta. Kumoutui siis se "kuntoilu on kallista"-väittämä.

Luulenpa, että tämä kuntoinnostus kuitenkin juontaa siitä, että kevät tekee tuloaan, ihan oikeasti! Räystäiltä sulaa lumi ja aurinko paistaa. Se saa jopa minut liikkeelle!

Niin, että hyvää kevään tuloa vaan, minä painun tästä vesijumppailemaan!

Pikkusisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti