perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tuunaa resepti, osa 2

Noniin sisko ja muut halukkaat tuunaajat! Heitän nyt haasteen kehiin, sillä olen erittäin pettynyt juuri tekemiini quesadilloihini. Resepti on melkeen sama kuin Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun alta ja tällä kertaa homma ei mennyt nappiin. Quesadillasta tuli kuiva ja mauton. Ärsyttävää. Vaikka ainekset hyvään oli tarjolla, ei resepti vaan toiminut. Tuunatkaa se paremmaksi!

Quesadillat guacamolen kera

8 tortillaa

Täyte:
6-7 dl kermajuustoa
1 iso hienonnettu punainen paprika
1 hienonnettu chili
4-5 rkl hienonnettua korianteria
4-5 kevät sipulia hienonnettuna

Lisukkeeksi guacamolea, joko itsetehtynä tai purkista. Minä tein itse (tietenkin ;))


Hienonna täytteen ainekset ja sekoita yhteen. Levitä täytettä neljän tortillan päälle ja laita jokaisen päälle tortilla katoksi. Paista muutama minuutti per puoli. Leikkaa jokainen quesadilla 6-8 palaan.


Se mikä mielestäni meni pieleen, oli maku ja koostumus. Ainut piste tuli tortillakuoren rapeudesta. Mielestäni quesadillan kuuluu olla maukas ja sisuksen jotain muuta kuin kuivaa paprikaa. *huoh*

Tässäpä siis teille pähkinä purtavaksi! Miten tästä reseptistä saisi maukkaamman ja sisuksesta pehmeämmän, maukkaamman ja kosteamman?

Kiitän jo etukäteen!

Pikkusisko

1 kommentti:

  1. Jee! Ihanaa päästä kokeilemaan, meillä nimittäin tästä inspiroituneena syödään huomenna quesadilloja! Alustava idea on lisätä ohjeeseen tomaattia ja tuorejuustoa, katotaan kuis käy :) Palaan asiaan!
    Isosisko

    VastaaPoista