keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kakkubuffet

Sitruunamarenkitartaletti... Passionjuustokakku... Mango-limekakku... Mustikkatartaletti... Mansikkatorttu... Marmorisuklaakakku... Porkkanakakku...


Kakkubuffet.

All you can eat.

Voiko turmiollisempaa (ja ihanampaa!) ideaa ollakaan?!?Pakkohan tuollaiseen tilaisuuteen on tarttua!

Fredan Kakkugalleriassa on joka päivä mahdollisuus (11 euron käypään hintaan) ahtaa pikku massunsa pullolleen erilaisia kakkuja, piirakoita ja leivoksia.

Niin.
Paljon.
Kuin.
Jaksaa.

Ja minähän jaksan! (Kai joku muukin on joskus syönyt kaksi suklaalevyä kerralla?).

Tuskailin ennen buffettia, että kuinka ihmeessä kehtaan ottaa niin monta palaa kuin oikeasti jaksan syödä. Kakut kun vielä haetaan aina tiskiltä. Laskeeko se myyjä sitten kuinka monta palaa juuri minä olen jo syönyt.

Noh, kehtaaminen ei lopulta ollut ongelma, mutta kauhukseni saapuessamme buffettiin myyjätär sanoi, että kakut saattavat loppua tänään kesken.

A.P.U.A.

Ilmeisesti maaliskuun ensimmäinen oli saanut muutkin bikinikurvien etsijät liikkeelle ja buffet oli ollut päivällä niin suosittu, että iltasella kakkuja oli enää niukemmin jäljellä. Lopulta mukava myyjä kuitenkin lupasi leikellä lisäkakkuja, koska meitä oli suurempi seurue (ilmeisen kakunhimoisia) liikkeellä.

Ja kyllähän sitä tuli syötyä :) Henkilökohtainen suosikkini oli porkkanakakku sekä petollisen ilmava mustikkatartaletti.

Nyt mietin vain, että kuinka usein siellä kehtaa käydä.

Isosiskops. Kuvat Kakkugallerian sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti