keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Luovaa oleskelua

Sen täytyy olla syksy ja kotona möllöttäminen, kun kaikenlaisia ideoita ja ajatuksia pursuaa niin paljon, ettei mukana pysy. Pidänkin aina kynää ja paperia mukana, jotta kaikki saa kirjoitettua muistiin ja myöhemmin voi sitten valita ne tuhannentaalan (tai ainakin hyvän mielen) ideat ja ryhtyä hommiin.

Tällaisia koruja ollaan viimeaikoina puuhasteltu. Suunnittelusta vastaan minä, toteutus on rakkaani käsialaa, kun tuo hopealangan taivuttelu minulta ei luonnistu.



Kuningaskäätyä kaulan ympärille


Kiviamuletti ystävälle


Hopeinen linkkirannekoru



Koska korujen tekoon en muuten itse osallistu kuin alkuvaiheessa, jää minulle aikaa muihin projekteihin. Kuten vaikka siihen paljon puhumaani neulontaan. Ja arvatkaas mitä! Piponi valmistui tänään! Vielä viimeinen yksityiskohta, eli massiivinen kukkakoriste puuttuu. Ja se on haastava tällaiselle, joka ei osaa a) virkata b) lukea ohjata ja c) sekoaa kaikissa laskuissa. Sen takia olenkin koko päivän vonkunut ja mankunut miestäni, että etkö viittis yrittää vielä kerran. Meillä siis on sukupuoliroolit sinänsä sekasin, että mieheni on kaikessa näpertämisessä paljon parempi ja tarmokkaampi kuin minä. Sen pipo oli jo viikko sitten valmis. :) Kukin omassa tahdissaan.

Onko muillakin kaikenlaisia projekteja? Vai olenko vain yksin neulomassa paitaa, kirjoittamassa kirjaa, maalaamassa taulua ja keksimässä seuraavaa penissilliiniä?

Inspiroivin terkuin,

Pikkusisko

2 kommenttia:

  1. Neulomukista vaaditaan kuvia <<3 noi korut on kyllä mielettömiä..

    VastaaPoista
  2. Ihania ootte tehnyt! Ja kuumeisesti odotellaan myös täällä suunnassa kuvia pipo(i)sta!!!
    Isosisko

    VastaaPoista