keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Dagens ja muuta kivaa

Heissan kaikki!

Tuli niin hyvä mieli tuosta Pikkusiskon postauksesta! Ja jotta ilta jatkuisi yltiöpositiivisissa fiiliksissä kerrottakoon iloisia uutisia:

Kihlasormus löytynyt!!!

Vihkisormuksen timantti löytynyt!!!

Siis voitteko uskoa?!?

Hoitolaukun syövereissä molemmat olivat viikkotolkulla muhineet.

Maallistahan tuo on, mutta kyllä tuli niin hyvä mieli, kun siipan kanssa huolella valittu ("hei tuolla on tarjouksessa, otetaan sieltä!") kihlasormus pilkotti vaippojen ja pilttipurkkien lomasta. On ollut äärettömän orpo olo ilman sormuksia.

Hyvää mieltä lisää se, että kiikutin tänään HURJAN kasan tavaraa kirpparille.

Itsepalvelukirpparilla haasteena on järkevä hinnoittelu, välillä kun omalle tavaralle tulee hiukan sokeaksi. Tällä kertaa periaatteenani oli saada tavara mahdollisimman nopeasti kiertoon (= mahdollisimman halvat hinnat). Heti alusta lähtien taktiikka aiheutti itselle hyvää mieltä, sillä kuulin kuinka muutama tyttö jutteli pöytäni vieressä "kelaa, paidat vaan 50 senttiä!". (Eivät tajunneet, että se seuraavakin pöytä oli mun, järjestelin sitä ihan muina miehinä :) Oli jotenkin ihana tunne, kun tytöt tuntuivat olevan asiasta ihan aidosti iloissaan.

Tämän päivän kuvana toimii yritelmä päivän asu-kuvasta.Kuvasta näkyvät kaikki ne syyt, miksi en päivän asu kuvia ole aikaisemmin tänne laittanut:

1) Kuva ei todellisuudessa ole päivän asu, vaan toissapäivän asu. Jäänyt vain koneelle odottamaan aikaa, joilloin ehdin blogiin kirjoittelemaan.

2) Kuvan tarkoituksena oli esitellä uudet kengät, mutta lopulta kuvassa näkyy kaikkea muuta paitsi kengät.

3) Asuissani ei ole todellakaan mitään erityistä. Tämäkin viritelmä on asu, jolla kaahasimme Pikkutytön kanssa pallerotuokioon (voiko olla suloisempaa harrastuksen nimeä?:).

4) Olen tajunnut, että en jotenkin saa vain aikaiseksi järjestää aikaa kuvien ottamiseen. Tätäkin kuvaa ottaessa pallerotuokioseuramme odotti jo etupihalla.

5) Luvattoman likaiset peilit!

6) Haarakyykky. Need I say more?

Mutta tulipahan dagens-neitsyys nyt kuitenkin menetettyä!
Iloisin tunnelmin,
Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti