perjantai 12. marraskuuta 2010

Metsästäjä talossa

Nyt ne tulivat!!!


Tulkoot pakkaset tai loskasäät, täällä pysyvät jalat lämpiminä!!


Hunterit edestä, Hunterit takaa, Isosisko senkun esittelee!!! (mutta eihän toi rimmaa...)


Mallina ei ole se tutuin Hunter Original, vaan naisellisempi(?) Regent, jossa nilkka- ja pohjeosat ovat kapoisammat.

Saappaiden lisäksi tilasin valkoiset ja harmaat vuorisukat (Hunter Fleece welly socks), jotka pitävät jalat lämpöisinä jopa pakkasilla.

Kaikille, jotka harkitsevat Huntereiden hankintaa sanottakoon, että ainakin Regenteissä koot ovat aika naftit. Tilaamani 38 on minulle juuri sopiva, mutta voisin kuvitella, että suurempijalkainen 38-käyttäjä olisi pulassa eritoten vuorisukkien kanssa.

Mutta ovat ne ihanat, lesti tuntuu aivan erilaiselta kuin kumppareissa yleensä. Kyllä nyt kelpaa hiekkalaatikon reunalla istuskella ja vaunuja loskassa työnnellä.


Ja arvatkaapa mitä! Postimies muisti tänään minua myös toisella paketilla! Kaiholla odotetut nahkasaapikkaat saapuivat myös. Kuvia myöhemmin, kunhan kameran akku latautuu! :)

Maallisten asioiden lisäksi loppuviikkoa on ilahduttanut myös hengellinen instanssi eli kotiseurakunta: torstaina kolahti postiluukusta tuutulaulu-cd ja tänään musisoitiin muskarissa, jee!!! Viikonlopun alun kruunasi miehen päivystysvuoro, jolta Isomies ei joutunut töihin ja sai aloittaa viikonlopun jo klo. 11.00. Joinakin päivinä asiat vaan onnistuvat!!

Have a fantastic Friday allihopa!
Isosisko
ps. Niille tiedoksi, jotka miettivät kuinka nämä paketit sopivat yhteen perheemme "älä osta mitään turhaa"-teemaan: Isosisko on näppäränä ja listoja rakastavana ihmisenä laatinut virallisen listan, jossa on kerättynä kaikki perheemme OIKEASTI tarvitsemat kulutushyödykkeet (kuten tytön talvisaappaat ja Isosiskon talvitakki). Nyt tilatut tuotteet löytyvät listalta. Ja huomauttaisin, että lista on VIRALLINEN, joten sitä vastaan ei sovi käydä taistelemaan.
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti