keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Täällä ollaan taas!

Hui. Pahoitteluni, etten ole postaillut MITÄÄN pitkään aikaan! On ollut paljon meneillään:

- operaatio kirpputori
- erinäisiä paperinpyörittämishommia (en pidä)
- uuden asunnon etsimistä

Aloitetaan viimeisimmästä ja radikaalimmasta ratkaisusta. Joudumme siis luopumaan asunnostamme. Ihan oma päätös se kyllä oli, mutta tilanteemme ei  kyllä nyt ole meidän valintamme. Meidän molempien tulot ovat tällä hetkellä epävakaat, varsinkin minun ja vuokra tässä asunnossa haukkaa nyt liian suuren palan kakusta. Tavoitteena on siis saada yhtä ihana asunto, mutta pienemmässä koossa! (Ja etenkin pienemmällä vuokralla!)



Onhan se ihanaa, että on iso olkkari ja työhuone. Mutta jos rehellisesti puhutaan, ainoa asia mikä meillä oikeasti työhuoneessa on käytössä, on työpöytä ja  koko huone tuntuu enemmän säilytystilalta, kuin viihtyisältä workshopilta. Että ehkä siitä ylimääräisestä romusta voi hankkiutua eroon (projekti on jo alkanut!) ja tinkiä siitä työhuoneesta. 

Vaikka onkin ärsyttävää, että kaikki raha- ja asuntokuviot ovat ihan levällään, tieto siitä, että suunta on ylöspäin, on jotenkin helpottavaa. Kun lopulta tehtiin päätös uuden asunnon etsimisestä ja tämän irtisanomisesta, tuntui, kun paino olisi valahtanut harteilta. Hei haloo, onko meidän pakko asua MEILLE ylihintasessa kämpässä, jos halvempiakin on tarjolla! Ei tämä nyt NIIIIN ainutlaatuinen kuitenkaan ole, vaikka ihana onkin. 

Nyt siis lähteekin muuton takia myyntiin:
- puoli vuotta vanha Ikean valkoinen työpöytä
- vuodesohva (futonin tyyppinen), väri sininen (itse pidän siinä aina vilttiä päällä, joten väriä on helppo muokata)

Täytän listaa sitä mukaa, kun päästään selvyyteen miehen kanssa, että mitkä lähtee ja mitkä jää!

Asiasta kukkaruukkuun, pipokuvia on tulossa pian!

Pikkusisko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti