maanantai 15. marraskuuta 2010

Isänpäivän metkuja

Me vietimme eilen isänpäivää koko perheen voimin. Suunnitelma oli se, että jokainen meistä lapsista tekee jonkun ruokalajin ja isä (ja tietenkin siinä samalla myös äiti) saa ottaa löysin rantein ja nauttia olostaan. Isänpäivän menyystä olisi saanut ihan erityisen postauksen, harmi vaan, että ruoka oli niin hyvää, ettei siinä paljon kuvaamaan malttanut, vaan lautaset hupenivat tyhjäksi, ennenkuin kameraa tajusi kaivaa esiin.

Sen sijaan postaan isänpäivän kampaukseni, johon aikaa meni noin viisi minuuttia, mutta pinnejä enemmän kuin laki sallii. Kampauksen nimi olkoon vaikka Harakan pesä. :)


Aloin siis vain summamutikassa keräillä hiuksia päälaelle ja kiinnittää pinneillä. Hiusten päät jätin tarkoituksella hapsottamaan, ei kuitenkaan liian sliipattu pidä olla! Olin kyllä melko tyytyväinen lopputulokseen ja voipi olla, että toisenkin kerran tällaisen nutturan väsään.

Ainiin, villapaitani edistyy hurrrjaa vauhtia! Kuvia tulossa!


Pikkusisko


P.S. Onko jollain muillakin ongelmia siirtää kuvia bloggerin kautta? Hitsin hitsit, minulla käy aina niin, että siirtämäni kuvat pompsahtavat postauksen alkuun, enkä saa niitä esim. vetämällä siirrettyä oikeeseen kohtaan. Ärsyttävää! Nytkin en saanut viimeistä kuvaa laitettua, kun se olisi tullut koko postauksen alkuun, eikä sellainen nyt sovi! :) Neuvoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti