sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sweet Sunday!

Hejsan ystävät!

Kun nyt alkuun päästiin niin laitetaanpa taas päivän asu kaikille kiinnostuneille (Onko teitä?!? Ja kuuluuko tähän selostaa mitä oikeastaan on päällä?).
Asu sai luvan toimia kyläilykokonaisuutena, tänään pääsimme nimittäin valmiiseen sunnuntaipöytään anoppilaan.

Takista poistin olkatoppaukset ennen lähtöä. Olivat nimittäin sarjaa "Janet Jackson gone wild".

Kuvassa tukkakin muistuttaa vielä hiukan kasikytluvun heittaria. Ennen lähtöä sutaisin tukan vielä "nutturalle".
Aika usein tulee pidettyä tukkaa kiinni, sillä muuten Pikkutytön näppärät sormet taiteilevat jonkin sortin nutturan leikkien lomassa.

(Tämä kyseinen malli syntyi näin: kierittelin etuhiuksia hieman ja kiinnitin pinneillä niskaan. Lopuksi käänsin kaikki hiukset "piiloon" niskaan ja kiinnittelin pinneillä.)

Kyseinen "nuttura" päässä näytän muuten ihan lyhyttukkaiselta. Sopisikohan tuollainen malli oikeastikin? Mielipiteitä puolikkaan naaman perusteella? :)

Isosisko

6 kommenttia:

 1. Voi kökkö, kun noi kuvat nykyään hyppii. Ongelma ollut siitä lähtien, kun tehtiin molemmille omat kirjoitusoikeudet. Hö.
  Isosisko

  VastaaPoista
 2. Sinuna olisin jo kampaajalla, kuvien perusteella tuo malli (ja pituus) sopii sinulle todella hyvin :) Tuo hyvin kasvonpiirteesi esille ja raikastaa ilmeesi.

  VastaaPoista
 3. Satunnainen kulkija: siis niin mustakin sopisi Isosiskolle ihan älyttömän hyvin!

  Isosisko: KAMPAAJALLE MARS! :)

  VastaaPoista
 4. Apua, tätä pelkäsinkin!!! Oiskohan nyt siis aika radikaalisti lyhentää tuota ruoskaa, joka on kulkenut matkassa ala-asteajoista lähtien. Lyhyt tukka here I come?!?
  Isosisko

  VastaaPoista
 5. Mitä, vieläkö se on pitkä ;) Jos on jo vuosia ollut samanlainen niin eiköhän ole aika hieman uudistaa :) Ja ainahan sen saa kasvatettua takaisin :)

  VastaaPoista
 6. Tukka on tosiaan ollut samaa mallia varmaan viimeiset 20 vuotta :) Tänään jo kattelin kampaamojen numeroita. Jotain ainakin ois tehtävä :)
  Isosisko

  VastaaPoista