maanantai 6. syyskuuta 2010

Haalariasiaa

Lapsinoviisin arki on täynnä yllätyksiä.

En vielä vuosi sitten olisi arvannut, että metsästän lapselle talvivermeitä elokuussa.

Kyllä. Luitte oikein.

Elokuusta lähtien perheessämme on mietitty kuinka kupeidemme hedelmä ensi talvena puetaan. Ja jotta asiaan vihkiytymättömät eivät pitäisi tätä kotiäitiä täysin hurahteena, selvennettäköön että näin syyskuussa on jo OIKEASTI todellinen tulipalokiire, jos jotakin tiettyä rytkyä lapselleen mielii. Syyskuussa tietyistä merkeistä sanotaan jo eioota. Että better luck next year!

Vaikka paine alkaa käydä sietämättömäksi (noh, ehkei sentään), ei perheeseemme ole ostettu vielä haalarin haalaria. Päätös on muhinut ja muhinut, mutta kysymyksiä on edelleen enemmän kuin vastauksia. Tällaiset poropeukalot kun eivät oikein muutenkaan tiedä, kuinka se lapsi kannattaisi pukea. On välikausihaaria, housua, takkia, toppaa, fleeceä, softshelliä ja villaa. Mitä tarvitaan nyt? Mitä tammikuussa?

Ja kuinka paljon peuhaa ulkona (huomenna!) 8-kuukautta vanha ihmislapsi? Nyt aika hillitysti, mutta entäs helmikuussa, kun ikää on jo yli vuoden.

Näiden ja lukuisten muiden pohdintojen vuoksi ei virallista haalaripäätöstä siis ole vielä tehty.

Ankaraa googletusta ja kauppojen kiertelyä on silti harrastettu ja tällä hetkellä vaihtoehdot talvihaalariksi ovat seuraavat:

Feast your eyes on these!!!

Cupcake Outdoor-haalari vaaleanpunaisena

Ticket to heaven Baby suit Lollypop
Ticket to heaven baby baggie suit Lollypop

Ja kuten kuvista huomaa, tytön vaatetus ei ole kovin sukupuolineutraalia. Ensimmäiset kuukaudet tytön vaatekaapista löytyi hiukan reippaampaakin sävytystä, mutta viime aikoina kaappiin ovat päätyneet vain äidin lempivärit vaaleanpunainen, harmaa ja valkoinen.

Pitsiverhot päässä tänäkin iltana kirjoittaa,
Prinsessaäiti aka Isosiskops. Voi kökkö, kun jurppii tää ulkoasu. Huomenna palaveri Pikkusiskon kanssa, promise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti