tiistai 14. syyskuuta 2010

Hiuksen hienoa

Olen viimeaikoina innostunut tekemään kampauksia. En siksi, että olisin erityisen etevä hiusten kanssa väkertämisessä. Lähinnä syynä on laiskuuteni mennä kampaajalle. Tukkani on kasvanut muodottomaksi karvalakiksi ja ainut keino näyttää sivistyneeltä on virittää se erilaisille kyhäelmille. No, ei haittaa, Youtube on hiusten muotoiluvideoita pullollaan! Suosittelen!

Olen sikäli onnellisessa asemassa, että minulla on PALJON tukkaa, joten on mitä työstää. Kampaajalle mennessäni varaan aina tupla-ajan, etteivät he joudu leikkaamaan hiuksiani naama punaisena kelloa vilkuillen.

Tänään oli inspistä kokeilla taas jotain uutta. Ei muuta kuin kasa pinnejä kouraan ja testailemaan! Lopputulos oli tällainen:


Näin sen tein:

1. Etuhiukset kieputin tiukalle rullalle aina korvan taakse asti ja kiinnitin pinnillä.
2. Tupeerasin kevyesti päälaen hiuksia.
3. Laitoin hiukset ponnarille, jota sitten löyhensin kevyesti tupeerauskamman avulla
4. Kiepautin osan ponnarista pompulan ympärille, jotta pompulaa ei näy
5. Otin pieniä hiustupsuja pompuloista, joita kiinnitin ponnarin ympärille. Tupsut eivät haittaa ollenkaan, päinvastoin!

Vaikka kuvassa hiukseni näyttävätkin valaistuksen takia kellertäviltä, luonnossa ne ovat mukavamman sävyiset. Se on kyllä ehdottomasti yksi niistä ominaisuuksista, joihin olen tyytyväinen itsessäni, luonnostaan kivansävyiset hiukset!

Hiuslakan tymäkät terveiset,

Pikkusisko

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Vähän erilainen nuttura kuin mitä tulee joskus aamusin kiireessä tekaistua :)Paljon meni aikaa?

    Ja heh, mulla ihan sama juttu noiden kampaaja-aikojen kanssa. Aina ne ovat silti järkyttyneitä tukkani määrästä. XD

    VastaaPoista
  2. Aikaa meni ehkä kymmenen minsaa, osa siitä meni tosin miettimiseen, et mitäs seuraavaksi väkertäis. Ens kerralla siis varmaan menee nopeammin!

    Ihanaa, että jollain muullakin on tällasia "suuria tukka dilemmia"! ;)

    T. Pikkusisko

    VastaaPoista
  3. Epäilen vahvasti, että puolet Isosiskolle tarkoitetusta tukasta on salaa ajautunut Pikkusiskon kuontaloon... Onneksi paksuutta voi ainakin yrittää korvata pituudella ;)
    t. "pitkä luihuletti" Isosisko

    VastaaPoista