perjantai 14. tammikuuta 2011

Hej jag heter Peter!

Ihanaa! Sain kirjeen työväenopistolta: pääsin ruotsin keskustelukurssille! Jihaa!

Ilmottauduin kurssille jo viime syksynä, mutta en oo kuullut kurssista mitään ilmottautumisen jälkeen, saanut laskua tai mitään ja oon ollut vähän kysymysmerkkinä, et pääsinkö sinne vai en. En oo kuitenkaan tehnyt asian eteen mitään, koska asioilla on kuitenkin tapana järjestyä parhain päin. (passiivinen luonne)

Ja niin totta vie kävikin! En ole pitkään aikaan riemastunut laskusta niin paljon kuin nyt. :) Ensi tiistaina siis altistan itseni noloudelle, takeltelulle ja änkytykselle. Ruotsini on siis niin tahmea, että kurssi ja kaikki sen tuoma nolous on pakko ottaa vastaan.

Mies on suomenruotsalainen ja on niin noloa, kun joissain porukoissa kielenä olisi ensisijaisesti ruotsi. On tyhmää olla se juntti, jonka takia keskustelukieli vaihdetaan, eikä sen hetken kielellinen enemmistö voi puhua äidinkieltään.

Vaan eipä kauaa tarvitse hävetä! (niin niin) Aion kyllä ottaa kurssista kaiken irti ja altistaa itteni kiusallisiin tilanteisiin, mogata ja oppia. Niinhän se toimii!

Ha det så bra!

Lillasyster (?)

P.S Vai onko se liten syster? Se kuulostaa jotenkin kovin väärältä. En muista ollenkaan kielioppia, jolla voisin perustella jomman kumman oikeaksi tai vääräksi. *huoh* Taitaa tulla pitkä ja nöyryyttävä tie. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti