torstai 20. tammikuuta 2011

Sparkling pearls!

Mies osti Beads and Buttons-lehden saadakseen insipaatiota koruihinsa. En tiedä kuinka nopea hän on inspiroitumaan, sillä minä anastin lehden välittömästi itselleni ja aloin ihastelemaan kaikkia ihania helmiä, helmitöitä ja ihmisten osaamista. Koska aina välillä ymmärrän sen, etteivät kaikki, esimerkiksi minä, osaa, on kiva vaan katsella toisten töitä.

...mutta eihän se nyt VOI olla niin kamalan vaikeaa pudottaa helmiä lankaan, punoa vähän erilaisilla pistoksilla ja TADAA, koru on valmis.

No kyllä se vaan kuulkaa on. Tilasin siis netistä helmet etusivun helmi-ihanuuteen ja aloin väsätä. Tai siis lukemaan ohjeita. Opettelemaan perusasioita. Tökin hemmetin terävällä helmineulalla sormeeni (uppoaa kuulkaa kuin piikki lihaan!).

Jossain välissä on kuitenkin myönnettävä, että ei. Ei tää nyt tule onnistumaan. No entä sitten, kun on vinopino ihanan värisiä helmiä, eikä enää tarvitse noudattaa typeriä ohjeita, sitten improvisoidaan!


Käytin siis mustia lanttihelmiä, jotka päällystin fiiliksen mukaan siemenhelmillä.





Harmi, kun olin niin fiiliksissä korua tehdessäni, etten tajunnut mitata ketjua välissä ja nyt se on ranteeseeni aivan liian iso. Katsotaan mihin käyttöön se lopulta päätyy.


Joten loppuhyvin, kaikki hyvin. Improvisointi on selkeästi enemmän mun juttu! Eilen ostin huovutusneulan ja ajattelin nyt mennä kokeilemaan, mitä siitä saisin improttua! :)


Ihanaa torstaita kaikille!

Pikkusisko

P.S. Me muutetaankin jo tänä viikonloppuna! Kääks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti