keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kaukaa viisasta

Viimeisen illan ihme ei ole koskaan ollut meikäläisen juttu.

Siis se metodi, jossa luetaan tenttiin viimeisenä iltana, jätetään juhlapuvun valinta viime tippaan ja valmistellaan työpaikan presentaatio kahvitunnilla hetki ennen esitystä.

Olen luonteeltani henkeen ja vereen valmistautuja. Isolla v:llä.

Eilen illalla Isomies ja Pikkutyttö menivät yöpuulle harvinaisen aikaisin, joten minulla oli hyvää aikaa treenailla sokerikuorrutteen kanssa (lue= yli vartti).

Eilen valmistuivatkin tytön kakkuun koristeet. Enkä tietenkään malta olla laittamatta pieniä "maistiaisia" jo tänne blogin puolelle :) Lisäkuvia toivottavasti luvassa kunhan koko kakku lauantaina valmistuu.



Niin ja kuten aina, eskaloituvat testailusuunnitelmani ennen juhlia: lauantaina tullaankin näkemään sekä ensimmäinen Isosiskon sokerikuorrutekakku että ihka ensimmäinen voileipäkakkuviritelmä. Wish me luck!

Mutta nyt nukkumaan! Tänään on kurkku tuntunut jälleen kerran hiukan karhealta, mutta en pirskatti sentään aio tulla nyt kipeäksi.

Ei siis enää asento, vaan lepo!
Adios amigos!
Isosisko


ps. Niin ja kerrottakoon, että olen minäkin sitä viimeisen illan ihmettä kokeillut. Päätin mm. testata tarrapapiljotteja ensi kertaa lakkiaisaamuna.

One word: keittiösakset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti