perjantai 28. tammikuuta 2011

Kahvipöytäaarteet

Noniin. Vihdoin pääsen postaamaan uusista silmäteristäni. Tarina menee näin:

Kuten varmaan on tullut pariin kertaan mainittua, asuntomme pursuaa kaikennäköistä epämääräistä muuttolaatikkoa. Niistä paljastuu niin roipetta kuin aarteitakin.

Mieheni on ottanut vastaan tutuilta/sukulaisilta "ongelmajätettä", tavaraa, jota he eivät enää tarvitse/halua, mutta on sääli heittää roskiin = me voimme myydä kirpparilla. (Bad idea! Ihan kun ei omasta takaa olisi jo kirpparitavaraa!)

No, yksi laatikko oli juuri tällainen avaamaton laatikko avokkini famolta. Ajattelin, ettei sitä avattaisi ennenkuin kirpparipöydässä, vaan onneksi toisin kävi. Tällaiset aarteet sieltä löytyi:




Arabian Heinä-kahviastiasto, valmistettu vuosina 1958-68, suunnnittelija Gunvor Olin



Tästä en kahviastiastosta en tiedä suunnittelijaa, mutta mielestäni tosi söpöt!!


Joissain Heinä-lautasissa oli ajantuomaa haalistumaa tai pieni halkeama, mutta minusta se pukee kuppia, kunhan ei vaan mene rikki.

Olin aluksi ihan varma, ettei avokki anna lupaa kahdelle kokonaiselle kahvikuppisarjalle (kahvia kun meillä yleensä juodaan Muumi-mukeista), mutta kupit nähdessään hänkin suli.

Olen NIIN NIIN iloinen kahvikupeista, minusta ne on tosi kauniit. Avokille ne tuovat mieleen lapsuusmuistot, sekin painaa vaakakupissa.

Näistä pidetään hyvää huolta!


Pikkusisko

P.S. Muumimukit jäävät tietenkin käyttöön. Ne saavat olla teekuppeina, niihinkin kun liittyy muistoja matkan varrelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti