perjantai 18. helmikuuta 2011

Kirpparilöytöjä part 2

Tykkään arkipäiväisistä vaatteista. Vaatteista, jotka istuu ja jotka on helppo heittää päälle niinä päivinä, jolloin ei jaksa panostaa ja mielikuvitus on loppu. Leikkaus, leikkaus ja leikkaus. Siinäpä hyvin istuvan vaatteen salaisuus.

Onnistuin löytämään kirpparilta mahtavat farkut ja ihanan mustan paidan, joka istuu juuri minun päälleni hyvin. Ehkä tylsä yhdistelmänä, mutta kokonaisuutta voi säväyttää vaikkapa juuri fuksianpunaisilla huulilla. (Henkilökohtaisesti olen vahvojen huulien fani!) Enää ei voi olla arki helpompaa!




Paita: Indiska
Farkut: Only
Yhteensä: 2,50 €



Meikiksi siis sipaisin pikkuisen meikkivoidetta ja Joe Blascon mielettömän hyvää peitevoidetta silmien alle. Sitten vain hieman Make up Factoryn pinkin sävyistä poskipunaa ja Isa Doran fuksianpunaista huulikiillettä. Kiilteen väri ei kuvassa näytä niin fuksiaiselta (vai miten se sanotaan) mitä luonnossa on.

Niin, ja jos joku ihmetteli, miksi ihmeessä nojailen kitarakoteloon, ajattelin tänään koittaa oppisinko töpösormillani soittamaan edes alkeellisia sointuja. Aina pitää haastaa itsensä tekemään jotain, mistä aikaisemmin ei ole kokemusta!

(Tosin luultavasti ette tule kuulemaan kitaristin urastani tämän enempää. :) )

Hei, ja tänään on perjantai! Hauskaa viikonloppua!

Pikkusisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti