torstai 3. helmikuuta 2011

Uudessa kodissa tykkään siitä kun...

1. Kaikkialla on ikkunoita. Kun aurinko nousee keittiönpuolella, se laskee makkaria lämmittämään. Kylppärissäkin on ikkuna! Ihanaa käydä luonnonvalossa suihkussa, ihan eri fiilis aamulla, kun saa herätä luonnonvaloon suihkussa.

2. Meillä on oma piha! Etupiha ja takapiha! Molemmat tällä hetkellä lumenpeitossa, mutta kevään tullessa syöksyn heti kuokka kädessä istuttamaan jotain ihanaa. Vaikka pionin.

3. Tietokonetta näpyttäessä näen kokoajan myös lintulaudan ja siellä käy huima kuhina!




Myös Kalle arvostaa tätä kuhinaa... :)

4. Äiti ja iskä asuu naapurissa. Mietittiin tätä koko porukalla ennen muuttoa, että alkaako ahistaan, mutta päädyttiin siihen, ettei ala. Asutaan niinkuin naapurit, soitetaan ennen kun tullaan käymään (useimmiten), mutta onhan se kätevää ja kivaa. Varsinkin nyt talvella, kun mä oon lumen keskellä saarroksissa ja avokki välillä pitkiä päiviä pois kotoa, niin arvatkaa onko kiva mennä äitille ja iskälle syömään pullaa. No tosi kiva.

5. Täällä on vähän viileämpi sisälämpötila. Iho ei ole ihan niin pahana kuin vanhassa kodissa, jossa koko talven pöyrysi patterit täysillä. Kallekin kaivautuu useammin syliin lämmittelemään, kun ennen sillä oli ennemmin kuuma.




Näihin fiilistelyihin,

Pikkusisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti