torstai 17. helmikuuta 2011

Kirpparilöytöjä part 1

Viime viikonloppuna kävin pitkästä aikaa penkomassa kirppareita. Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä tein aivan huippulöytöjä! Ajattelin julkaista niitä tässä päivien mittaan pienissä erissä, niin voin kehitellä niiden ympärille oman näköisiä asukokonaisuuksia.

Tarkoitukseni oli löytää sopivia farkkuja. Niin juuri, sopivia. Tilanne on nimittäin niin, että olen syksyn ja talven aikana armottomasti lihonnut. En siis sillä tapaa, että kauhistuisin, vaan niin, että vanhat housuni eivät enää mahdu.

Sopivien farkkujen lisäksi löysin ihania paitoja. Yksi ehdoton suosikkini on seuraava navy-henkinen paitakokonaisuus. Molemmat paidat ovat Esprit:n, farkkujen merkkiä en tiedä. Pahoitteluni kammottavasta poseerausilmeestä. Minä ja kamera: luonnollista ilmettä ei vaan synny.


Olen jo pitkään haaveillut jostain navy-tyyppisestä hankinnasta, mutta näkemäni vaatteet ovat olleet vähän yliampuvia. En halua kuitenkaan olla yltäpäältä ankkurinapeissa tai raidoissa. Less is more. Tukkani kuitenkin kiepautin fiftari-henkiseen kampaukseen otsarullineen kaikkineen.

Asun kokonaishinta oli 4 euroa!

Taidanpa mennä sytyttämään etupihan tuikut!

Pikkusisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti