tiistai 22. helmikuuta 2011

Iho-ongelmia...

Voihan talvi sentään...

Nyt alkaa ottamaan jo pahemman kerran päähän tämä kuivahuoneilma, lumikinokset ja hyytävä kylmyys, VAIKKA aina sanon, että ilmat eivät valittamalla parane. No nyt kyllä joudun vähän avautumaan ilmojen herralle, kun naamani on kuivunut rusinaksi. (Siis oh my god! :D)

Naamavärkkini iho on herkkä, punoittava, kiristävä korppu. Marraskuussa sain ihoni pelastettua Body Shopin E-sarjalla. No, sitä käytettyäni ihoni otti nokkiinsa ja aina voidetta levittäessä sain ihottuman.

Viisas äitini toi kokeeksi apteekista Aqualan Plussaa ja sillä olen pärjännyt viimeiset pari viikkoa! Luulin jo ihopainajaiseni olevan ohi, iho sileni silminnähtävästi saadessaan kosteutta ilman ylimääräisiä kemikaaleja, mutta...

Nyt leukani alkoi kukkimaan.
Olo on kuin teini-ikäisenä konsanaan.
Kirsikkana kakun päälle iho on alkanut kuivumaan uudelleen.
What?!

Sanonkin siis tälle kyseiselle ilmojen herralle, että voisiko tulla jo kevät?
Tätä kirjoittaessa lunta alkoi satamaan.
Vastaus lienee selvä: vielä pitää malttaa.

Taidanpa tästä mennä lätkäsemään avokadon lärviini, sekä kitaani. Välillä se auttaa. *huoh*Eli jos jollain on jotain päteviä vinkkejä rusinaiholle, olen kiitollinen! :)


Hauskaa talvipäivää!

Pikkusisko

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Kävit osallistumassa arvontaan Kynnelle-blogissa, mutta et jättänyt sähköpostiosoitettasi kommenttiisi. Kävisitkö jättämässä postaukseen sähköpostiosoitteesi, niin voin ottaa yhteyttä mahdollisen voiton merkeissä! :)

    VastaaPoista