keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Nostalgiaa ja sisustamista

Äitini on säilyttänyt minulle lähetettyjä kortteja syntymästäni asti. (Siis oikeasti, kastekortitkin on tallella!) Eilen istuin alas ja pläräsin pinon alusta loppuun, välillä nauraen, välillä itkien. Joukossa oli niin ihania helmiä, hassuja kortteja ajanhenkeä huokuen ja muistoja rakkaista ihmisistä, joita ei enää elämässäni ole. Erottelin korttipinosta hauskimmat ja sykähdyttävimmät ja uusi pino kasvoi kasvamistaan. Mitä tehdä korteilla, joita ei kuitenkaan joka päivä tulisi pläräilemään, mutta pois ei voi missään tapauksessa heittää?

No, seinillä meillä on tilaa. Tauluja ei vielä ole, joten suunnitelma selkeni; korttikollaasi it is. Niinpä siis tänään avustajani saapuessa käärimme hihat ja aloimme hommiin, minä taiteellisena johtajana ja hän käytännöntoteuttajana.

Näin projekti eteni:

Valitsin kortit, jotka ehdottomasti haluan seinälleSitten aloimme sommittelemaan sydämen reunoja
Kun sydän oli saanut reunat, alettiin täyttämään keskeltäValmis sydän näyttää tältä


...antaa mielestäni kivasti ryhtiä makkarin tyhjälle seinälle


Laitoin joistain korteista kuvapuolen esiin, toisista taas tekstin, jos tekstissä oli jotain tosi söpöä tai merkittävää. Suosikkikorttini ovat ehdottomasti nämä:


Huikea ysärinalle leopardi-trikoissa ja korkkareissa :)


Isosiskon piirtämä synttärikortti


Ja tämä, tämä sulatti sydämeni lopullisesti. Iskän lähettämä kortti työmatkalta..

Voihan hellyys!


Rahaa tähän projektiin meni siis nolla euroa, maalarinteippiä kun oli valmiina. Mikä sen parempaa sisustusta, merkityksellistä ja halpaa!

Pikkusisko


1 kommentti:

  1. Pieni lukumaratoni vihdoin päätöksessä. Hauskoja juttuja olette kirjoitelleet. Jatkakaa samaan malliin... :)

    t. Anna

    VastaaPoista