keskiviikko 18. elokuuta 2010

Isosiskon ISO remontti

Ajoittain mieheni ja minut löytää haahuilemasta lasittuneinen silmin pitkin K-Rauta seiskavitosta. Maalitahraisista käsistä ja liian monta kesää nähneistä verkkareista tietää, että käynnissä on taas hektinen remontointivaihe.

Kuten aikaisemmin olen jo Sata asiaa-listassa paljastanut, remontoimme 1920-luvulla valmistunutta hirsitaloamme. Koska projekti on käytännössä lähes loputon, vaihtelevat hiljaiset ja aktiiviset remontointivaiheet.

Tällä hetkellä on taas menossa aika, jolloin mieheni elää Pepsi Maxilla ja pizzalla ja remontoi aamusta iltaan.

Ja minä hoidan tuikitärkeitä johtotehtäviä.

Eli selaan sisustuslehtia.

No ei kai sentään. (Eipä!)

Tänään olen jo lähettänyt lukemattomia (yllättävän tiukkasanaisia) tarjouspyyntöjä kattofirmoille. Seuraavana projektiemme loputtomassa listassa on nimittäin ehkä kaikkein viheliäisin vaihe eli kattoremontti. (Usein nimittäin ne talon hellyyttävimmät piirteet, kuten suloinen mansardikatto, aiheuttavat huomattavan määrän lisätöitä ja -kustannuksia.)


Kuva rakentaja.fi


Kattoremontin lisäksi myös sisällä (sattuu ja) tapahtuu.

Huomenna olisi luvassa mm. sähköjen kytkeminen takaisin yläkertaan! (Miten sitä nykyään pitääkin ihan normaalina sitä, että ajoittain sähköt, vesi, ilmanvaihto tai kaikki edellä mainitut puuttuvat).

Remonttitunnelmin,
Isosisko

ps. Remontin ohella on meneillään myös toisenlainen urakka: Siskokullat miettivät kuumeisesti blogin tulevaa ulkoasua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti