torstai 26. elokuuta 2010

Tilauksenne on saapunut!

Muutimme nykyiseen asuntoomme maaliskuussa. Siitä saakka makuuhuoneessamme on räiskynyt oranssin ja violetin rauhoittava (NOT!) yhdistelmä. Tarkoituksenani on ollut hankkia valko-oransseihinn ihaniin printtiverhoihin rauhoittava valkoinen päiväpeitto kaveriksi, mutta tähän asti olemme pärjänneet entisen asuntomme makuuhuonetekstiileillä. Olen jo moneen kertaan katsellut sopivia päiväpeittoja, mutta aina olen keksinyt tekosyyn, miksi en päiväpeittoa juuri silloin osta. (Ei ole rahaa/aikaa/kiinnostusta/tarvetta. Siis ei TARVETTA! Makuuhuoneemme on värien ilotulitusta ja printtien kakofoniaa ja vielä kehtaan väittää, ettei ole tarvetta!)

No, jokin aika pinnani paloi. Nyt saa riittää! Ei enää violetti-raidallista pussilakanaa ja oransseja lintukuvioisia verhoja vierekkän! (Huh, tilanne kuulostaa kieltämättä katastrofaaliselta!) Marssin verkkokauppaan ja tein tilauksen. Löysin täydellisen päiväpeiton, tilasin vielä siihen sopivat koristetyynyt ja olin onnellinen. Enää ei tarvitsisi yrittää olla huomaamatta värien kakofoniaa, vaan voisi nauttia värien harmoniasta, myös makuuhuoneessa!

Ja eilen tämä odotettu tilaus tuli.

Paketti vaikutti pieneltä.

Yllättävän pieneltä.

Huolestuttavan pieneltä.

Kotiin päästyäni revin paketin auki, levitin päiväpeiton ja kirosin. Yhdenhengen levyinen. Ei ole mahdollista!! Miten voin kahdesta koosta valita sen väärän? Hmph.

Ei auta kuin vaihtaa ja katsoa vielä hetki makuuhuoneen räiskyvää menoa.

Koristetyynyt ovat kyllä ihanat! (Onneksi!)

Eikö olekin?

Toivottavasti oikeankokoinen päiväpeitto saapuu pian!

-Pikkusisko-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti